Nyheter

Tore T. Sandbakken ansatt som produsent i MNJ

Midtnorsk jazzsenter (MNJ) har gleden av å melde at vi har ansatt Tore Thorvaldsen Sandbakken (35) i 30 % stilling som produsent i jazzsenteret fra 1.januar 2021. Hovedoppgaven er å arbeide med den regionale turneordningen og nettverket rundt denne. MNJ produserer gjennom denne ordningen 8-10 turnèer per år i tett samarbeid med musikere, konsertarrangører og kulturinstitusjoner i Trøndelag og Møre-og Romsdal.

Tore Thorvaldsen Sandbakken har bakgrunn som jazzmusiker (trommer) og produsent. Han tok i årene 2006-2012 sin utøvende mastergrad ved Norges Musikkhøgskole og Rytmisk Musikkonservatorium i København. I 2018 flyttet tilbake til sin hjemby Trondheim hvor han har vært aktiv både i kulturorganisasjoner og i teater- og eventbransjen.  Han har også siden 2018 vært, og skal fortsatt være ansatt i en delstilling som produsent i Trondheim Jazzfestival, og har hatt styreverv i Trondheim Jazzforum og Dokkhuset Scene AS.

Fra forsiden

Nyheter

Stilling ledig som Produsent for Trondheim jazzorkester

STILLINGSUTLYSNING Stiftelsen Midtnorsk jazzsenter (MNJ) er ett av fem regionale jazzsentra i Norge. MNJ ble etablert i 1997 og har i løpet av siste 25 år utviklet en organisasjon som omfatter de profesjonelle ensemblene Trondheim Voices, Trondheim jazzorkester og ungdomsensemblene Young Voices og Midtnorsk Ungdomsstorband. Senteret driver også regional turneproduksjon i samarbeid med jazzklubber, festivaler, […]

Nyheter

Arrangørtilskudd 2022

Midtnorsk jazzsenter har gleden av å bidra med totalt kr 400 000 som arrangørstøtte til 17 arrangører i den Trøndelag og Møre-og Romsdal 2022.   Disse er: