Dokkhuset Scene

DOKKHUSET  (åpnet 2006) er lokalisert på «beste tomta i by`n» på Solsiden og har gitt jazz, kammermusikk m.m et fantastisk møtested.

www.dokkhuset.no

Det arrangeres omlag 150 konserter per år og benyttes til pre- prod både av TrondheimSolistene, Trondheim Jazzorkester, Trondheim Voices mfl.   NTNU bruker huset til eksamenskonserter, forelesninger (i bl.a Musikkteknologi) og konferanser.  Huset er fleksibelt og kan ha 200 sitttende eller 400 stående publikummere. Scenen er utstyrt med bl.a et nytt Steinway D flygel som har status «best i byen».

Dokkhuset drives av det ideelle selskapet Dokkhuset Scene AS som eies av TrondheimSolistene (25%), Trondheim Jazzforum(10%), Midtnorsk Jazzsenter(40%) og Trondheim Kammermusikk Festival(25 %).

Dokkhuset Scene as
Pb 1740
N- 7416 Trondheim
Norway

E-post.
Organisasjonsnr: 989 762 516

Administrasjon:
Kristen Ramsøy Halle, daglig leder
Arild Schei, produsent
Mobil: +47 92409290

Fra forsiden

Nyheter

22 søknader til Sparebank 1 SMN JazZtipendiat

Ved fristens utløp 1.mai var det kommet hele 22 søknader til Sparebank 1 SMN JazZtipendiat 2024-25 i Trondheim Jazzorkester. 9 av søknadene kom fra kvinner (40) %). 16 av søknadene kommer fra musikere bosatt i Oslo (72%). Juryen har møte medio juni og vinneren offentliggjøres under Moldejazz i juli.  

Nyheter

Oversikt jazz-/improvisasjonsmusikere

Til Jazz- og improvisasjonsmusikere i Trondheimsregionen. Vi (Midtnorsk Jazzsenter) ønsker å lage en oversikt over profesjonelle (*) jazz- og improvisasjonsmusikere som bor i Trondheimsregionen, slik at vi synliggjør mangfoldet av musikere i regionen og at vi kan benytte oversikten som rekrutteringsbase for våre prosjekter (Eks: Trondheim Jazzorkester, Trondheim Voices mm). Vi har laget et dokument […]