Dokkhuset Scene

DOKKHUSET  (åpnet 2006) er lokalisert på «beste tomta i by`n» på Solsiden og har gitt jazz, kammermusikk m.m et fantastisk møtested.

www.dokkhuset.no

Det arrangeres omlag 150 konserter per år og benyttes til pre- prod både av TrondheimSolistene, Trondheim Jazzorkester, Trondheim Voices mfl.   NTNU bruker huset til eksamenskonserter, forelesninger (i bl.a Musikkteknologi) og konferanser.  Huset er fleksibelt og kan ha 200 sitttende eller 400 stående publikummere. Scenen er utstyrt med bl.a et nytt Steinway D flygel som har status «best i byen».

Dokkhuset drives av det ideelle selskapet Dokkhuset Scene AS som eies av TrondheimSolistene (25%), Trondheim Jazzforum(10%), Midtnorsk Jazzsenter(40%) og Trondheim Kammermusikk Festival(25 %).

Dokkhuset Scene as
Pb 1740
N- 7416 Trondheim
Norway

E-post.
Organisasjonsnr: 989 762 516

Administrasjon:
Kristen Ramsøy Halle, daglig leder
Arild Schei, produsent
Mobil: +47 92409290

Fra forsiden

Nyheter

Utlysning Sparebank 1 SMN JazZtipendiat i Trondheim Jazzorkester 2025

Midtnorsk Jazzsenter, Moldejazz, SpareBank 1 SMN og Talent Norge AS  utlyser herved et arbeidsstipend som del av et talentutviklingsprogram i Trondheim Jazzorkester 2025.  Programmets formål: å drive talentutvikling i Trondheim Jazzorkester. å gjøre nye talenter synlig for et stort publikum nasjonalt og internasjonalt. å bidra til utvikling av bransjekunnskap og – nettverk. å videreutvikle Trondheim […]

Nyheter

Ny produsent for Trondheim Jazzorkester

Vi har gleden av å melde at Midtnorsk jazzsenter har inngått en avtale med bookingbyrået No Earplugs v/Malwina Witkowska basert i Oslo, for leveranse av produsenttjenester til Trondheim Jazzorkester. Malwina Witkowska (27) opprettet firmaet No Earplugs i 2020 med formål å jobbe med booking av norske og internasjonale artister. Hun har hatt en rekke frivillige […]