Young Voices

YOUNG VOICES er et faglig utviklings- og rekrutteringstiltak for unge vokalister (15 – 23 år) i Midt-Norge med særlig interesse og talent for jazz og beslektede musikkformer.

Young Voices er et vokalensemble som henter inspirasjon og arbeidsmåter fra bl.a. Trondheim Voices, og vil jobbe med alt fra tradisjonelle vokaljazzarrangementer til nyskrevet musikk og eksperimenterende improvisasjon.

Young Voices har ca 3 øvingshelger (lør-søn) pr. skolesemester, som ofte vil legges i forbindelse med egne opptredener, eller konserter og festivaler som kan oppleves i regionen. De fleste samlingene vil nok likevel foregå i Trondheim. Young Voices har plass til max 12 medlemmer, som tas opp i ensemblet på bakgrunn av innsendt materiale, referanser eller prøvesang. Søkere bør ha grunnleggende notekunnskap. Erfaring fra kor, sanggruppe eller band er en fordel. Man trenger ikke å ha sunget jazz eller improvisert musikk før, men bør være interessert i å lære det.

KUNSTNERISK LEDELSE:  Else Skogan Bonesrønning

Young Voices deltar på CD med Midtnorsk Ungdomsstorband & Martin Myhre Olsen:

Fra forsiden

Nyheter

22 søknader til Sparebank 1 SMN JazZtipendiat

Ved fristens utløp 1.mai var det kommet hele 22 søknader til Sparebank 1 SMN JazZtipendiat 2024-25 i Trondheim Jazzorkester. 9 av søknadene kom fra kvinner (40) %). 16 av søknadene kommer fra musikere bosatt i Oslo (72%). Juryen har møte medio juni og vinneren offentliggjøres under Moldejazz i juli.  

Nyheter

Oversikt jazz-/improvisasjonsmusikere

Til Jazz- og improvisasjonsmusikere i Trondheimsregionen. Vi (Midtnorsk Jazzsenter) ønsker å lage en oversikt over profesjonelle (*) jazz- og improvisasjonsmusikere som bor i Trondheimsregionen, slik at vi synliggjør mangfoldet av musikere i regionen og at vi kan benytte oversikten som rekrutteringsbase for våre prosjekter (Eks: Trondheim Jazzorkester, Trondheim Voices mm). Vi har laget et dokument […]