Young Voices

YOUNG VOICES er et faglig utviklings- og rekrutteringstiltak for unge vokalister (15 – 23 år) i Midt-Norge med særlig interesse og talent for jazz og beslektede musikkformer.

Young Voices er et vokalensemble som henter inspirasjon og arbeidsmåter fra bl.a. Trondheim Voices, og vil jobbe med alt fra tradisjonelle vokaljazzarrangementer til nyskrevet musikk og eksperimenterende improvisasjon.

Young Voices har ca 3 øvingshelger (lør-søn) pr. skolesemester, som ofte vil legges i forbindelse med egne opptredener, eller konserter og festivaler som kan oppleves i regionen. De fleste samlingene vil nok likevel foregå i Trondheim. Young Voices har plass til max 12 medlemmer, som tas opp i ensemblet på bakgrunn av innsendt materiale, referanser eller prøvesang. Søkere bør ha grunnleggende notekunnskap. Erfaring fra kor, sanggruppe eller band er en fordel. Man trenger ikke å ha sunget jazz eller improvisert musikk før, men bør være interessert i å lære det.

KUNSTNERISK LEDELSE:  Else Skogan Bonesrønning

Young Voices deltar på CD med Midtnorsk Ungdomsstorband & Martin Myhre Olsen:

Fra forsiden

Nyheter

Stilling ledig som Produsent for Trondheim jazzorkester

STILLINGSUTLYSNING Stiftelsen Midtnorsk jazzsenter (MNJ) er ett av fem regionale jazzsentra i Norge. MNJ ble etablert i 1997 og har i løpet av siste 25 år utviklet en organisasjon som omfatter de profesjonelle ensemblene Trondheim Voices, Trondheim jazzorkester og ungdomsensemblene Young Voices og Midtnorsk Ungdomsstorband. Senteret driver også regional turneproduksjon i samarbeid med jazzklubber, festivaler, […]

Nyheter

Arrangørtilskudd 2022

Midtnorsk jazzsenter har gleden av å bidra med totalt kr 400 000 som arrangørstøtte til 17 arrangører i den Trøndelag og Møre-og Romsdal 2022.   Disse er: