Young Voices

YOUNG VOICES er et faglig utviklings- og rekrutteringstiltak for unge vokalister (15 – 23 år) i Midt-Norge med særlig interesse og talent for jazz og beslektede musikkformer.

Young Voices er et vokalensemble som henter inspirasjon og arbeidsmåter fra bl.a. Trondheim Voices, og vil jobbe med alt fra tradisjonelle vokaljazzarrangementer til nyskrevet musikk og eksperimenterende improvisasjon.

Young Voices har ca 3 øvingshelger (lør-søn) pr. skolesemester, som ofte vil legges i forbindelse med egne opptredener, eller konserter og festivaler som kan oppleves i regionen. De fleste samlingene vil nok likevel foregå i Trondheim. Young Voices har plass til max 12 medlemmer, som tas opp i ensemblet på bakgrunn av innsendt materiale, referanser eller prøvesang. Søkere bør ha grunnleggende notekunnskap. Erfaring fra kor, sanggruppe eller band er en fordel. Man trenger ikke å ha sunget jazz eller improvisert musikk før, men bør være interessert i å lære det.

KUNSTNERISK LEDELSE:  Else Skogan Bonesrønning

Young Voices deltar på CD med Midtnorsk Ungdomsstorband & Martin Myhre Olsen:

Fra forsiden

Nyheter

Ny produsent for Trondheim Jazzorkester

Vi har gleden av å melde at Midtnorsk jazzsenter har inngått en avtale med bookingbyrået No Earplugs v/Malwina Witkowska basert i Oslo, for leveranse av produsenttjenester til Trondheim Jazzorkester. Malwina Witkowska (27) opprettet firmaet No Earplugs i 2020 med formål å jobbe med booking av norske og internasjonale artister. Hun har hatt en rekke frivillige […]