Ungdomsstorbandet

Ola Lauvås (tp)
Ola Lauvås (tp)

Midtnorsk Ungdomsstorband (MUST) er et samspilltilbud for jazztalenter i alderen 15 – 20 år med profesjonelle instruktører fra Jazzmiljøet i Trondheim.

MUST har eksistert siden 2000 og er et ensemble for jazztalenter i Midt-Norge. Bandet er en avdeling av Midtnorsk Jazzsenter og har hatt kunstneriske ledere som Erlend Skomsvoll, Eirik Hegdal, Erik Johannessen, Hayden Powell, Daniel Formo, Kristoffer Lo og ledes fra 2015 av Martin Myhre Olsen (sax).

Maria Åsnes Moan (trb)
Maria Åsnes Moan (trb)

Bandet møtes til øving omtrent en gang i måneden, gjerne i forbindelse med en festival eller en annen konsert. Musikken er som regel komponert og arrangert av bandets ledere.

Bandet har gjort flotte konserter både på UKM Landsmønstringen, Moldejazz, Storbandfestivalen i Sandvika, Ungjazz i Ålesund, Soddjazz på Inderøy, Trondheim Kammermusikkfestival og Trondheim Jazzfestival, for å nevne noe. Det har også vært samarbeidsprosjekter med bl.a. Karin Krog, Vigleik Storaas, Nils Olav Johansen, Ola Kvernberg og Juniorsolistene.

Midtnorsk USB Konsert DOKKhuset 23.jan 2015
Midtnorsk USB Konsert DOKKhuset 23.jan 2015

Musikanter som ønsker å bli med finner mer informasjon om søknad her.

 

Fra forsiden

Nyhet

Trondheim Jazz Expo 2019

Midtnorsk Ungdomsstorband (MUST) er et samspilltilbud for jazztalenter i alderen 15 – 20 år med profesjonelle instruktører fra Jazzmiljøet i Trondheim. MUST har eksistert siden 2000 og er et ensemble for jazztalenter i Midt-Norge. Bandet er en avdeling av Midtnorsk Jazzsenter og har hatt kunstneriske ledere som Erlend Skomsvoll, Eirik Hegdal, Erik Johannessen, Hayden Powell, […]