Nyheter

Trøndelag Big Band & Kirsti Huke «Sarah Vaughan Tribute»

Midtnorsk jazzsenter fortsetter høstens turneprogram(*) med å sende ut Trøndelag Big Band & Kirsti på tre konserter i Midt-Norge 14.-17.oktober.

Sara Vaughan (1924-1990) går inn i historiebøkene som en av jazzens største sangstjerner. Med et uvanlig stort stemmeomfang og med absolutt gehør kom hun inn i amerikansk jazzliv mot slutten av andre verdenskrig, og spilte etter hvert med de største musikerne og de mest anerkjente bandene. Sarah Vaughan gjorde legendariske innspillinger av store deler av standardrepertoaret, og i denne konserten får vi et gjenhør med mange av disse klassikerne. Kirsti Huke er en prisbelønnet norsk jazzvokalist, og her får hun tonefølge av landsdelens eneste profesjonelle storband, Trøndelag Big Band, med musikalsk leder Vigleik Storaas i spissen. Tore Engstrøm er programleder, og setter det hele inn i en musikkhistorisk sammenheng! Besetning på denne konserten:

VOKAL: Kirsti Huke SAXER: Knut Lauritzen, Torstein Siegel, Erlend V Kongtorp, Ragnhild Faanes, Kåre Kolve, TROMPETER:  Morten Schrøder, Emil Holmesland Øyvind Mathisen, Ola Lauvås, TROMBONER: Christian A Eriksen, Elisabeth Fossan, Astrid Ombudstvedt, Yngve Hasnes PIANO: Vigleik Storaas GITAR:Aslak Bjerkvik BASS: Jon Krogstad TROMMER:Magnus Forsberg LYD: Terje Hallan, PROGRAMLEDER: Tore Engstrøm

TURNERUTE:

Lydhagen i Verdal onsdag 14.okt kl 20:00 https://www.facebook.com/lydhagen.no/

Melhus, kultursalen fredag 16.okt kl 19:30https://www.melhuskulturen.no/program-og-billetter/?t=konsert-med-kirsti-huke-og-trondelag-big-band&s=x6sny5

Sunndal jazzklubb, lørdag 17.okt NB kl 16:00

(*) HØSTENS TURNEPROGRAM fra Midtnorsk jazzsenter:

  • Frederik Villmow Quartet
  • Eirik Hegdal`s «Musical Balloon»
  • Trøndelag Big Band & Kirsti Huke
  • Ballrogg
  • ØyvindLAND

 

 

Fra forsiden

Nyheter

Utlysning Sparebank 1 SMN JazZtipendiat i Trondheim Jazzorkester 2025

Midtnorsk Jazzsenter, Moldejazz, SpareBank 1 SMN og Talent Norge AS  utlyser herved et arbeidsstipend som del av et talentutviklingsprogram i Trondheim Jazzorkester 2025.  Programmets formål: å drive talentutvikling i Trondheim Jazzorkester. å gjøre nye talenter synlig for et stort publikum nasjonalt og internasjonalt. å bidra til utvikling av bransjekunnskap og – nettverk. å videreutvikle Trondheim […]

Nyheter

Ny produsent for Trondheim Jazzorkester

Vi har gleden av å melde at Midtnorsk jazzsenter har inngått en avtale med bookingbyrået No Earplugs v/Malwina Witkowska basert i Oslo, for leveranse av produsenttjenester til Trondheim Jazzorkester. Malwina Witkowska (27) opprettet firmaet No Earplugs i 2020 med formål å jobbe med booking av norske og internasjonale artister. Hun har hatt en rekke frivillige […]