Nyheter

Søknadsfrist MNJ turneordning

MNJ har søknadsfrist 1.oktober for midtnorske band som ønsker å turnere høsten ett år senere i Midt-Norge.

Søknad sendes:  post@mnj.no

Søknaden må ha vedlegg som:

  • Link til demo musikk
  • Presseskriv på norsk
  • Bandbilde
  • Teknisk rider
  • Aktuelle turneuker (partallsuker).

Fra forsiden

Nyheter

Utlysning Sparebank 1 SMN JazZtipendiat

MNJ har søknadsfrist 1.oktober for midtnorske band som ønsker å turnere høsten ett år senere i Midt-Norge. Søknad sendes:  post@mnj.no Søknaden må ha vedlegg som: Link til demo musikk Presseskriv på norsk Bandbilde Teknisk rider Aktuelle turneuker (partallsuker).

Nyheter

Tore T. Sandbakken ansatt som produsent i MNJ

MNJ har søknadsfrist 1.oktober for midtnorske band som ønsker å turnere høsten ett år senere i Midt-Norge. Søknad sendes:  post@mnj.no Søknaden må ha vedlegg som: Link til demo musikk Presseskriv på norsk Bandbilde Teknisk rider Aktuelle turneuker (partallsuker).

Konserter