Nyheter

Søknadsfrist MNJ turneordning

MNJ har søknadsfrist 1.oktober for midtnorske band som ønsker å turnere høsten 2018 i Midt-Norge.

Søknad sendes:  post@mnj.no

Søknaden må ha vedlegg som:

  • Link til demo musikk
  • Presseskriv på norsk
  • Bandbilde
  • Teknisk rider
  • Aktuelle turneuker (partallsuker).

Fra forsiden

Nyheter

Trondheim Jazz Expo 2019

MNJ har søknadsfrist 1.oktober for midtnorske band som ønsker å turnere høsten 2018 i Midt-Norge. Søknad sendes:  post@mnj.no Søknaden må ha vedlegg som: Link til demo musikk Presseskriv på norsk Bandbilde Teknisk rider Aktuelle turneuker (partallsuker).

Nyheter

Alf Hulbækmo ny stipendiat i TJO

MNJ har søknadsfrist 1.oktober for midtnorske band som ønsker å turnere høsten 2018 i Midt-Norge. Søknad sendes:  post@mnj.no Søknaden må ha vedlegg som: Link til demo musikk Presseskriv på norsk Bandbilde Teknisk rider Aktuelle turneuker (partallsuker).