Nyheter

10 Musiker-/bandstipend à kr 20 000 !

Midtnorsk jazzsenter utlyser 10 musiker-/bandstipend à kr 20 000 med søknadsfrist 1.mai 2022.

Intensjonen er å bidra til konserter, nye prosjekter etc i regi av musikere og band som har tilhold i region midt-Norge.

NB Søknadskjema finnes her:

Fra forsiden

Nyheter

Arrangørtilskudd 2022

Midtnorsk jazzsenter utlyser 10 musiker-/bandstipend à kr 20 000 med søknadsfrist 1.mai 2022. Intensjonen er å bidra til konserter, nye prosjekter etc i regi av musikere og band som har tilhold i region midt-Norge. NB Søknadskjema finnes her: Søknadsskjema: MUSIKER/BAND-stipend

Nyheter

Nytt styre i Midtnorsk jazzsenter

Midtnorsk jazzsenter utlyser 10 musiker-/bandstipend à kr 20 000 med søknadsfrist 1.mai 2022. Intensjonen er å bidra til konserter, nye prosjekter etc i regi av musikere og band som har tilhold i region midt-Norge. NB Søknadskjema finnes her: Søknadsskjema: MUSIKER/BAND-stipend