Nyheter

Politisk godt gehør i Trondheim!

GODE SIGNALER fra politisk nivå i Trondheim i forbindelse med budsjettbehandlingen for 2019:

«Midtnorsk jazzsenter (MNJ) 20 000 Midtnorsk jazzsenter inngår i dag i en landsdekkende struktur av jazzsentre og deltar i internasjonale nettverk som bidrar til å sette Trondheim som kulturby på kartet. Sentrum-venstrepartiene øker det totale tilskuddet fra 380 000 kroner til 400 000 kroner (hvorav 50 000 kroner til prosjektet Trondheim Jazz Expo).»

For Midtnorsk jazzsenter er det svært viktig at den lokale forankringen er på plass og at det er politisk forståelse for jazzens rolle i byens sterke musikkliv.

Fra forsiden

Nyheter

Trondheim Jazz Expo 2019

GODE SIGNALER fra politisk nivå i Trondheim i forbindelse med budsjettbehandlingen for 2019: «Midtnorsk jazzsenter (MNJ) 20 000 Midtnorsk jazzsenter inngår i dag i en landsdekkende struktur av jazzsentre og deltar i internasjonale nettverk som bidrar til å sette Trondheim som kulturby på kartet. Sentrum-venstrepartiene øker det totale tilskuddet fra 380 000 kroner til 400 […]