Nyheter

Trondheim Jazz Expo 2019

Midtnorsk jazzsenter og Trondheim jazzfestival har gleden av å lansere «second edition of» Trondheim Jazz Expo 9.10 mai 2019 i Trondheim. Dette er en videreføring av første utgave som fant sted i 2015.

Formålet er å promotere eksportklare midtnorske band/artister mot et internasjonalt jazzmarked.

Trondheim Jazz Expo støttes av Norsk kulturråd/Kreativt Norge og Trondheim kommune

Fra forsiden

Nyheter

Alf Hulbækmo ny stipendiat i TJO

Midtnorsk jazzsenter og Trondheim jazzfestival har gleden av å lansere «second edition of» Trondheim Jazz Expo 9.10 mai 2019 i Trondheim. Dette er en videreføring av første utgave som fant sted i 2015. Formålet er å promotere eksportklare midtnorske band/artister mot et internasjonalt jazzmarked. Trondheim Jazz Expo støttes av Norsk kulturråd/Kreativt Norge og Trondheim kommune