Nyheter

Alf Hulbækmo ny stipendiat i TJO

Pianist/organist og komponist Alf Hulbækmo (26) er valgt ut til Sparebank 1 SMN JazZtipendiat 2018/19. Det var en glad prisvinner som møtte pressen under Moldejazz i går. Prisen er et samarbeid mellom Moldejazz, Sparebank 1 SMN, Talent Norge AS og Midtnorsk jazzsenter og har en total ramme på 1 mill.kr. Den er dermed den største jazzprisen i Norge.

Alf har beskrevet prosjektet sitt (prosjekttittel «Skumringsbarda») som en kirkekonsert med vekt på det sakrale og med enkelhet i det musikalske uttrykket.

Besetningen er tenkt med bl.a fire vokalister.

Premieren med Trondheim jazzorkester blir i Molde domkirke i uke 29 – 2019 og vil bli etterfulgt av fire konserter høsten 2019.

Fra forsiden

Nyheter

Trondheim Jazz Expo 2019

Pianist/organist og komponist Alf Hulbækmo (26) er valgt ut til Sparebank 1 SMN JazZtipendiat 2018/19. Det var en glad prisvinner som møtte pressen under Moldejazz i går. Prisen er et samarbeid mellom Moldejazz, Sparebank 1 SMN, Talent Norge AS og Midtnorsk jazzsenter og har en total ramme på 1 mill.kr. Den er dermed den største […]