Nyheter

Trondheim jazzorkester & Pat Metheny på Moldejazz igjen!

Pat Metheny og Trondheim Jazzorkester
Trondheim Jazzorkester er superbandet med den skiftende besetningen som stadig gir oss spennende plater og medrivende konserter til superlativspekkede anmeldelser. Orkesteret spilte med Metheny i 2001 da han var Artist In Residence og i 2003 ble samarbeidet fulgt opp med en Norgesturne. I år ville Metheny veldig gjerne ta opp tråden, og helt nye arrangmenter skrevet av Erik Hegdal og Ole Morten Vågan vil bli urfremført under konserten i Bjørnsonhuset. Dette blir garantert et høydepunkt!

Fra forsiden

Nyheter

Trondheim Jazz Expo 2019

Pat Metheny og Trondheim Jazzorkester Trondheim Jazzorkester er superbandet med den skiftende besetningen som stadig gir oss spennende plater og medrivende konserter til superlativspekkede anmeldelser. Orkesteret spilte med Metheny i 2001 da han var Artist In Residence og i 2003 ble samarbeidet fulgt opp med en Norgesturne. I år ville Metheny veldig gjerne ta opp […]

Nyheter

Alf Hulbækmo ny stipendiat i TJO

Pat Metheny og Trondheim Jazzorkester Trondheim Jazzorkester er superbandet med den skiftende besetningen som stadig gir oss spennende plater og medrivende konserter til superlativspekkede anmeldelser. Orkesteret spilte med Metheny i 2001 da han var Artist In Residence og i 2003 ble samarbeidet fulgt opp med en Norgesturne. I år ville Metheny veldig gjerne ta opp […]