Nyheter

TJO suksess i New York

Trondheim jazzorkester & Chick Corea gjorde stor suksess på Blue Note 16. og 17. november.

Trondheim jazzorkester & Chick Corea gjorde stor suksess på Blue Note 16. og 17. november. Det var fire fulle hus (4 x 220) og publikum gav stående ovasjoner. Erlend Skomsvoll hadde brushet opp arrangementene og musikerne spilte strålende. Samspillet mellom Chick Corea og orkesteret tok helt av i perioder, forteller Midtnorsk jazzsenter.

Chick har i etterkant sendt takke-mail til bandet og sier: «What a spectacular 4 sets of music with you and the new Trondheim Orch.!!! I had a real blast!»

Han nevner «the new T.O». Det skyldes at besetningen er fornyet siden forrige turne i 2010. De som spilte var(*):

Hildegunn Øiseth – trompet / bukkehorn
Eivind Lønning – trompet
Øyvind Brække – trombone
Eirik Hegdal – sax
Kjetil Møster – sax
Martin Myhre Olsen – sax
Hanna Paulsberg – sax
Sissel Vera Pettersen – sax og vokal
Håkon Mjåset Johansen – trommer
Ole Morten Vågan – bass
Erlend Skomsvoll – dirigent
Chick Corea – flygel

(*)Det bør nevnes at bandet i hovedsak består av musikere som har sin utdanning fra NTNU – Trondheim.

Chick Corea er svært positiv etter dette prosjektet og uttrykker et sterkt ønske om å spille flere konserter.

Blant gavene som ble overrakt var et par Selbu-votter/-sokker fra NTNU (se nederst) og et innrammet foto fra det aller første møtet mellom Chick Corea og Erlend Skomsvoll i Molde i år 2000. Begge deler ble vel tatt i mot og skapte stor begeistring hos jubilanten og hans kone Gayle.

Prosjektet TJO til New York har blitt finansiert ved hjelp av Torstein Erbos Gavefond (Trondheim), Music Norway, Chick Corea Productions, Norsk kulturråd, Sør-Trøndelag fylkeskommune og Trondheim kommune.

erlend-gir-chick-foto-fra-a%cc%8ar2000 chick-and-gayle-og-selbu-votter

Fra forsiden

Nyheter

Trondheim Jazz Expo 2019

Trondheim jazzorkester & Chick Corea gjorde stor suksess på Blue Note 16. og 17. november. Det var fire fulle hus (4 x 220) og publikum gav stående ovasjoner. Erlend Skomsvoll hadde brushet opp arrangementene og musikerne spilte strålende. Samspillet mellom Chick Corea og orkesteret tok helt av i perioder, forteller Midtnorsk jazzsenter. Chick har i […]

Nyheter

Alf Hulbækmo ny stipendiat i TJO

Trondheim jazzorkester & Chick Corea gjorde stor suksess på Blue Note 16. og 17. november. Det var fire fulle hus (4 x 220) og publikum gav stående ovasjoner. Erlend Skomsvoll hadde brushet opp arrangementene og musikerne spilte strålende. Samspillet mellom Chick Corea og orkesteret tok helt av i perioder, forteller Midtnorsk jazzsenter. Chick har i […]