Nyheter

Ny jazzbok 15.november!

Midtnorsk jazzsenter lanserer 15. november den nye jazzhistoriske boka «Jazz ved Nidelven-en musikkhistorisk byvandring». Boka gir et omfattende og fornøyelig innblikk i jazzmiljøet i Trondheim, med noen geografiske avstikkere, fra starten av forrige århundre fram til i dag. Forfatter er pensjonert NRK–journalist Jan Ditlev Hansen.

Boka gir et omfattende og fornøyelig innblikk i jazzmiljøet i Trondheim, med noen geografiske avstikkere, fra starten av forrige århundre fram til i dag, med artige sidekicks, anekdoter og fine portretter av et utvalg jazzmusikere. Sentralt står også en imponerende oversikt av alle plateutgivelsene (med coverbilder).

Boka formidler historikken til det organiserte jazzmiljøet som Trondheim Jazzforum, JazzMazz/Trondheim Jazzfestival, NTNU-Jazzlinja og Midtnorsk jazzsenter med sin virksomhet: ensemblene Trondheim Jazzorkester, Trondheim Voices, Midtnorsk Ungdomsstorband, Young Voices med mer.

Fra forsiden

Nyheter

Trondheim Jazz Expo 2019

Boka gir et omfattende og fornøyelig innblikk i jazzmiljøet i Trondheim, med noen geografiske avstikkere, fra starten av forrige århundre fram til i dag, med artige sidekicks, anekdoter og fine portretter av et utvalg jazzmusikere. Sentralt står også en imponerende oversikt av alle plateutgivelsene (med coverbilder). Boka formidler historikken til det organiserte jazzmiljøet som Trondheim […]

Nyheter

Alf Hulbækmo ny stipendiat i TJO

Boka gir et omfattende og fornøyelig innblikk i jazzmiljøet i Trondheim, med noen geografiske avstikkere, fra starten av forrige århundre fram til i dag, med artige sidekicks, anekdoter og fine portretter av et utvalg jazzmusikere. Sentralt står også en imponerende oversikt av alle plateutgivelsene (med coverbilder). Boka formidler historikken til det organiserte jazzmiljøet som Trondheim […]