Nyheter

Siri Gjære kunstnerisk leder i Trondheim Voices

Siri Gjære er konstituert i nyopprettet stilling som kunstnerisk leder i Trondheim Voices fra 1.januar 2014.

– Vi er glade for at Siri har akseptert denne stillingen etter å ha vært ensembleleder i Trondheim Voices siden 2011. Trondheim Voices har lagt bak seg et meget bra år med bl.a innovative produksjoner som POPLUDIUM (Postgården i Trondheim) og LOVE LETTERS (Moldejazz) som har blitt meget godt mottatt av det norske kritikerkorpset, sier styreleder Per Axel Koch i en pressemelding.

I 2014 skal Trondheim Voices under ledelse av Siri Gjære ha premiere på en helt ny musikal, ”Hundre Hemmeligheter”. Dette er en samproduksjon med Cirka Teater og Trondheim Voices som settes opp på Trøndelag Teater og sendes videre ut på turne med Riksteateret til i aug/sept. Komponist er Eirik Hegdal, regi ved Anne Marit Sæther og scenografi ved Gil Berger.

– Etter vellykket opptreden under årskonferansen til Europ Jazz Network i Trondheim i september 2013 har det kommet flere forespørsler fra seriøse konsertarrangører i både Tyskland og Italia. Vi forventer derfor et svært aktivt og spennende år for Trondheim Voices, forteller Koch.

 

Fra forsiden

Nyheter

Trondheim Jazz Expo 2019

– Vi er glade for at Siri har akseptert denne stillingen etter å ha vært ensembleleder i Trondheim Voices siden 2011. Trondheim Voices har lagt bak seg et meget bra år med bl.a innovative produksjoner som POPLUDIUM (Postgården i Trondheim) og LOVE LETTERS (Moldejazz) som har blitt meget godt mottatt av det norske kritikerkorpset, sier […]